Nordmarka på langs 2


Arrangør: OSI Friluft
Påmeldingsfrist: 11.06.2021 10:00:00

Tid


OBS! Les hele beskrivelsen - begrenset antall plasser!


Hei alle sammen!!


Nå har vi gledet oss lenge til å organisere turer igjen. Vi tenkte derfor at det var passende å fortsette tur-sesongen med klassikeren Nordmarka på langs!


Kort oppsummert vil turen slik vi har lagt den opp være omtrent 50km lang, og ta 3 dager å gjennomføre. Dette er en tur som de aller fleste vil klare fint, men det vil absolutt være en fordel om du har noe erfaring med lange etapper og overnatting i telt. Dersom du ikke har det, men likevel har lyst til å være med, så send oss gjerne en melding slik at vi kan snakke sammen om turen og hva den kommer til å innebære!


Ruten, kort oppsummert, vil være tog fra byen til Grua, deretter opp til Mylla, for så å vende snuten nedover mot Sognsvann. Detaljert rute og eventuell pakkeliste vil vi gå igjennom med dere på et Zoom-møte i god tid før turen.


Vi har også bestemt oss for å ha maks 10 deltagere på denne turen, så her blir det førstemann til mølla!! Dette er rett og slett med hensyn til gjennomførbarhet og oversikt. Det vi derimot kommer til å gjøre, dersom det viser seg å være stor interesse for turen, er å sette den opp på nytt helgen 

Håper alle har det bra! Vi gleder oss til å se dere på tur igjen!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline