Valgkomiteen leter etter neste års Hovedstyre

Postet av Oslostudentenes Idrettsklubb den 19. Nov 2018

Hei alle engasjerte og dyktige OSI-ere, 


Vi i valgkomiteen er på utkikk etter deg som brenner for klubben vår og ønsker å bidra til videre drift. 


Det er mange ulike måter man kan bidra til å gjøre klubben vår enda bedre og vi vet at mange av dere allerede gjør en utrolig god jobb i ulike styrer og utvalg i gruppene. Det er med det i tankene at vi vil komme i kontakt med deg som lurer på om du kunne vært med i Hovedstyret. 


Hovedstyret har en rekke arbeidsoppgaver og det er derfor hensiktsmessig å innstille personer med ulik bakgrunn for å sikre at alle aspekter ved styrets arbeid kan ivaretas på en god måte. 


Du kan lese mer om de lovpålagte og faste oppgavene Hovedstyret jobber med her og litt om hvordan det i praksis ser ut her. Videre kan man lese møteprotokoller for å få et inntrykk av hvilke saker som behandles på styremøter her


Det er mange ulike roller i styret og følgende verv er faste:

- Styretleder

- Nestleder 

- Økonom

- Sekretær


Hovedstyret har i tillegg to styremedlemmer, samt to varamedlemmer. Årets hovedstyre har fordelt arbeidsoppgaver slik de synes best. I tillegg til de faste rollene har de gitt et styremedlem hovedansvaret for markedsføring, samt at en annen har hatt ansvar for IT. Dette er ting som kan løses ulikt i ulike styresammensetninger og det er derfor viktigere for oss å få vite om alle som kunne være interessert! 


Tror du at dette kunne være noe for deg? Har du noen spørsmål du brenner inne med? Kjenner du noen du tror passer perfekt? Gi oss en lyd enten per epost eller på en sms/ring 93817897 (Vilde Skrams nummer)! 


Gleder oss til å snakke med så mange av dere som mulig, 


Mvh 

Valgkomiteen i OSI 2018


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.