Nytt Hovedstyre i Oslostudentenes Idrettsklubb

Postet av Oslostudentenes Idrettsklubb den 25. Apr 2018

Torsdag 22. Mars ble det avholdt årsmøte i Oslostudentenes Idrettsklubb.  I den forbindelse ble det valgt inn nytt hovedstyre for den kommende perioden. Hovedstyret gleder seg til å bli bedre kjent med dere, og utvikle OSI til en enda bedre klubb!  Men først en liten intro av de nye styremedlemmene, og hva de ønsker å jobbe med det kommende året. 


Cecilie Kappeslåen - Leder


«Etter et år som styreleder i OSI har jeg enda mer kunnskap og motivasjon til å bidra til å utvikle klubben videre. Dette året har jeg lyst til å videreføre tanken om å samle OSI som klubb, gjøre det enklere for idrettene våre å drive aktivitet og spille mer på hverandre i de ulike gruppestyrene for å gjøre klubben så god som mulig». 


Maren Larsen Borgan - Nestleder 

«Som styremedlem i to år ser jeg nå frem til å ta steget opp å bli nestleder, og få enda mer ansvar for å gjøre OSI til verdens beste studentklubb å være medlem av. Jeg ønsker å bidra til at alle i OSI får følelsen av å være del av et større fellesskap - og at kommunikasjonen innad i klubben skal bli enda bedre. Hovedstyrets ansvar er å sørge for fornøyde medlemmer som får drive med den aktiviteten de vil, og det er et ansvar jeg tar på alvor». 

  Madeleine Nordström - Økonom

«Som økonom ønsker jeg å forenkle de økonomiske rutinene for OSI. Målsetningen er at gruppene skal bruke mindre ressurser på rapportering og få mer tid over til aktivitetene sine. Jeg gleder meg til at bli bedre kjent med OSI og prøve på nye sporter»!

Odd Anders (Odda) Ingebretsen - IT-ansvarlig

«Jeg gleder meg til å hjelpe medlemmene våre til å drive med idretten de brenner for. Utover året vil jeg jobbe for og gjøre OSI til klubben for alle studenter. Om de trener mye, lite eller aldri. Alle kan være med»!

Marie Lohnås Nygaard - Markedsføringsansvarlig

«Etter flere år som styremedlem i OSI svømming, gleder meg jeg nå til å bli enda bedre kjent med hele OSI. Jeg ønsker å jobbe for å samle OSI som en klubb, og gjøre det enklere for understyrende slik at de kan fokusere på det de ønsker å drive med - idretten sin»!

 

Robert Søreid - Styremedlem/Potet

«Jeg gleder meg til å være med på å utvikle OSI til å bli klubben alle ønsker å være en del av. Jeg gleder meg spesielt til å bli bedre kjent med de ulike gruppene, og jobbe for å knytte dem tettere sammen». 


Hien-Minh Van Tran - Styremedlem/Potet

«Jeg gleder meg masse til å jobbe for å gjøre OSI til en enda bedre klubb for våre medlemmer, men også gjøre det lettere for de som sitter i gruppestyrene. Ellers har jeg et ønske om at man skal bli bedre kjent med hverandre på tvers av idretter

Jeg er en ganske ålreit person, så hvis det skulle være noe så ikke nøl med å ta kontakt:)»  


Jens Lægreid - Politisk rådgiver (Vara)

« Jeg er leder av studentparlamentet, og ønsker å bruke min erfaring derfra til å jobbe for en bedring av studentidrettens rammebetingelser. Studentidrett er viktig for studenters trivsel og helse, og jeg vil jobbe for at tilbudet kan nå ut til så mange som mulig».

Ragnhild Nygaard - Sekretær (Vara)

«Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med OSI som klubb og alle de engasjerte medlemmene. Jeg ser frem til å være med å utvikle OSI til å bli en enda bedre og mer samlende klubb. Som førsteårs OSI'er synes jeg det er veldig viktig at nye medlemmer blir tatt godt i mot, og dette er noe jeg har lyst til å jobbe med. Ellers ser jeg fram til å ta fatt på nye utfordringer og ikke minst lære masse nytt».


Hilsen Hovedstyret :)
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.